Results 1 to 3 of 3

Thread: Failed to load maps

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    4

    Failed to load maps

    Failed to load map C:\seq\maps\postorms.map: Object reference not set to an instance of an object

    Tried deleting seq folder, and appdata\myshoweq and then re-extracting and running... same error.

    It shows the spawn list on the left all good but the map area is just grey.

    This problem occurred right after i pressed a combination of keys. I was trying to control alt delete but i think i may have pressed some other keys.

    SOS please send help

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    4

    Re: Failed to load maps

    Update: fixed it... i guess there were two appdata things to delete. one in roaming one in local

  3. #3
    Did you SEQ today? BlueAdept's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,489

    Re: Failed to load maps

    Wrong area. Should be in MySEQ
    Filters for ShowEQ can now be found here. filters-5xx-06-20-05.tar.gz

    ShowEQ file section is here. https://sourceforge.net/project/show...roup_id=10131#

    Famous Quotes:

    Ratt: WTF you talkin' about BA? (Ok.. that sounds like a bad combo of Diffrent Strokes and A-Team)

    Razzle: I showeq my wife

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts
HTML code is Off
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On